Leonidas SeriesMeld je team(s) aan voor ons jeugdtoernooi op zaterdag 28 augustus 2021!

Actualiteiten

Sponsorkliks

Vikinghindernisloop

Geen sport voor watjes. Wie durft mee te doen? In het weekend van 5, 6 en 7 juli 2013 zal in Noordwolde een groots Vikingfestival worden gehouden.

De Spokeplas wordt dan deels omgetoverd in een kamp voor meer dan honderd Vikingen. Ook in het dorp en rond De Duker zal het bruisen van de activiteiten.

Hindernisloop
Vrijdag 5 juli zal een hindernisloop worden gehouden. Een pittige tocht die start (om 19:00 uur) en eindigt bij De Duker en uiteraard via de Spokeplas zal lopen. Het gaat een hindernisloop worden voor teams bestaande uit 5 personen. Dat mogen mannen-  of vrouwenteams zijn of gemengde teams. De deelnemers moeten 16 jaar of ouder zijn.

Pittige tocht
De loop zal een aantal pittige opdrachten voor de teams inhouden. Wat je zoal te wachten staat? Boomstamgooien, spijkerbroekhangen, vaten rollen, boogschieten,  klimmen in een net, slingeren over sloten, boomstamzagen en dat soort activiteiten. En dat allemaal in teamverband. Je moet dus niet bang zijn voor een schrammetje of een nat pak.

Opgave
Wil je meedoen met een team van 5 personen ouder dan 16 jaar, meld je dan aan. Houd er wel rekening mee dat deelname  € 20,- per team kost , dus € 4,- per persoon. Maar daar krijg je ook wat voor terug. Niet alleen de eeuwige roem van deelname aan deze unieke loop maar ook gratis toegang tot het eindfeest in De Duker dat ’s avonds vanaf 21:00 uur plaatsvindt en waarvoor anderen € 5,- entree moeten betalen.

Aanmelden kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Nadere informatie kun je inwinnen bij Geeske Visser (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en/of 0610134694)