Leonidas SeriesMeld je team(s) aan voor ons jeugdtoernooi op zaterdag 28 augustus 2021!

Actualiteiten

Sponsorkliks

Uitreiking Scoro-medaille Kangoeroe Klup

De Kangoeroe Klup had op 20 mei de laatste training van dit seizoen in de gymzaal. De afgelopen trainingen stonden veel spelletjes en oefeningen in het teken van kangoeroe Scoro.

Zo moesten de kinderen onder andere kleine ballen door de gaten- en tunneldoos rollen, een bal tegen de muur gooien en met een stuit vangen, kangoeroe-knuffels van de kast gooien, een bal in de kast gooien, kranten van de lijn gooien, bal door de hoepel gooien, over een stok gooien en vangen én natuurlijk ook veel doelpunten op de korf scoren.

Sommige onderdelen waren best wel moeilijk, maar uiteindelijk konden alle kinderen bij de oefeningen heel goed tot scoren komen! Aan het einde van de training ontvingen de kinderen dan ook een welverdiende medaille van Scoro.  

Dit jaar hebben we hulp gehad van een aantal spelers van het B-team en C-team van Leonidas, leerlingen van het Linde College en de RSG. Ook onze "eigen" vertrouwde Lisa en Nienke konden gelukkig nog een aantal keer dit jaar helpen.

Wij willen hierbij dan ook Elise Bakker, Kirsten van Huizen, Lisa de Boer, Lobke Hoekstra, Marit van der Meer, Nienke Eijer, Marit Ophof, Nienke de Haan, Rowena Slot, Sanne Zuil, Serena Boers, Ilse Visser en Noa Mulder bedanken voor hun enthousiaste bijdrage en inzet bij de Kangoeroe Klup.

Dankzij de hulp van al deze mensen kunnen wij de kinderen iedere keer weer een leuke en uitdagende training bieden. Ook komend seizoen willen de meesten van hen weer graag komen helpen bij de trainingen. Hier zijn we dan ook heel erg blij mee.

Onze allerlaatste kangoeroe activiteit vindt plaats op zaterdag 10 juni. We sluiten met elkaar het korfbalseizoen gezellig af, waarna we dan de zomerstop hebben. Begin september gaat de Kangoeroe Klup weer van start.
 
Tot slot wensen wij alle kangoeroetjes en kangoeroeleidsters al vast een hele fijne zomervakantie!

Rixt & Trijntje.