Leonidas SeriesMeld je team(s) aan voor ons jeugdtoernooi op zaterdag 28 augustus 2021!

Actualiteiten

Sponsorkliks

TWINS blijft shirtsponsor jeugd Leonidas

Het C1-team van Leonidas heeft nieuwe shirts gekregen. Deze groep had al sinds de jongste korfbaljaren shirts met de naam van klussenbedrijf TWINS er op.

Iedere stap in hun ontwikkeling gingen de shirts ook mee. Maar er komt een moment dat letterlijk en figuurlijk de rek er uit is. Waar bij andere teams iedereen blij is met de  vervanging van oude gedateerde shirts, was dat bij dit team toch echt anders.

De spelers waren helemaal verknocht geraakt aan hun oude opvallend licht groene TWINS-shirt. Daarom is besloten de shirts wel te vervangen, maar de oude mochten de kinderen voor de zomervakantie al mee naar huis nemen als bijvoorbeeld trainingsshirt (maar je schijnt er ook goed in te kunnen slapen).

Het is bovendien geweldig, dat het talentvolle team van Jentje Zuil en Hans Oostra dezelfde shirtsponsor heeft gehouden. Het logo van het klussenbedrijf uit Fochteloo is net als de shirts  gemoderniseerd.

Klussenbedrijf TWINS uit Fochteloo bestaat uit -de naam zegt het al- twee eigenaren: Gerard Damstra en Johan de Vries. Beiden zijn al lange tijd in de bouw actief. Samen  hebben we meer dan 40 jaar ervaring als allround timmermannen.

In 2008 besloten ze samen aan de slag te gaan onder de naam klussenbedrijf TWINS. Van kozijnen tot douches en keukens en van wanden plaatsen tot complete verbouwingen, zij draaien er hun hand niet voor om. Ook de renovatie van de buitenkant van de kantine van Leonidas is vakwerk geweest van TWINS.

De beide mannen werken momenteel met vier enthousiaste, jonge uitzendkrachten. Het bedrijf is de economische crisis goed doorgerold en zat geen dag zonder werk.

De mannen zijn druk met betaalbare renovaties, nieuwbouw en verbouw in samenwerking met installateurs, glaszetters en schilders. In Fochteloo is onlangs een houten constructie gemaakt waar een groot aantal zonnepanelen op liggen, dus ook die markt biedt kansen.

Bij de presentatie van de nieuwe shirts was Johan de Vries (op foto rechts met bloemen) namens de sponsor aanwezig.