Leonidas SeriesMeld je team(s) aan voor ons jeugdtoernooi op zaterdag 28 augustus 2021!

Actualiteiten

Sponsorkliks

Schoolsportdag 2012

Als Leonidas vinden we sport en bewegen belangrijk, gezond en leuk. Dit geldt voor alle leeftijdsgroepen, maar zeker ook voor onze jeugd.

Daarom zijn we er trots op dat de accommodatie van Leonidas regelmatig gebruikt wordt door scholen. Na de Unicef-sponsorloop twee dagen eerder waren er vandaag weer honderden kinderen actief.

Leerlingen van Matthijsje, De Velden, de Vensterschool en De Oosterbrink uit Boijl kwamen in actie op deze prima georganiseerde gezamenlijke sportdag

Het is goed dat de leerlingen van de basisscholen in Noordwolde op deze manier ervaren wat het beoefenen van bepaalde sporten in de praktijk betekent. En het is een mooie promotie van ons complex en dus ook onze sport.

Er kon ook geschoten worden op korfbalkorven onder begeleiding van topspeelster Annemiek Verra, leerkracht van de Vensterschool. Het leukste van korfbal is scoren in de korf en dat bleek ondanks haar aanwijzingen nog best moeilijk.

Leonidas biedt uiteraard iedereen de mogelijkheid om na deze sportdag dat nog beter onder de knie te krijgen. En de volgende schoolsportactiviteit dient zich alweer aan: het schoolkorfbalkampioenschap van Weststellingwerf op 23 mei, dan eenmalig op de voetbalvelden van Olyphia.