• Word lid!
  • Korfbal Totaal
  • Meld je aan voor de Leonidas Series op zaterdag 29 augustus!
  • Wij maken Leonidas nog groener!
  • SponsorKliks

Leonidas Series


Meld je team(s) snel aan voor ons jeugdtoernooi op zaterdag 29 augustus!

Actualiteiten

 

Sponsorkliks

Ruime zege voor Leonidas B1

Het B1-team van Leonidas boekte afgelopen weekend een ruime zege. Met 25-1 werd er in Noordwolde gewonnen van Boelenslaan B1.

De groenwitten hadden al snel de weg naar de korf gevonden. Een afstandschot en een doorbraak van Jannick Akkermans zorgden voor een 2-0 voorsprong. Treffers van Jarno Jonkers, Geke Niemann en Lianne Ballast vergrootten de voorsprong naar 5-0.

De gasten wisten met een treffer van de nul af te komen. De Leonidassers trokken zich hier niets van aan. Afstandschoten van Evelyn Knol en Tessa Kooistra zetten 7-1 op het scorebord.

Lianne Ballast mocht de 8-1 en de 9-1 op haar naam bijschrijven, waarna Tessa Kooistra volgde met een klein kansje. Jarno Jonkers sleepte de 11-1 binnen, gevolgd door Lianne Ballast met een afstandschot.

Het goede spel werd door de Leonidassers voortgezet. Marijn van der Meer wist met een inloper 13-1 op het scorebord te zetten. Tessa Kooistra en Geke Niemann sloten de eerste helft af met afstandschoten.

Met een 16-1 tussenstand werd er begonnen aan de tweede helft. Doreen de Vries wist tweemaal te scoren uit inlopers. Een afstandschot van Evelyn Knol en een inloper van Jarno Jonkers zorgden voor 19-1 voorsprong.

De gasten moesten kansloos toezien hoe de Leonidassers weinig kansen weg gaven en zelf hun kansen goed benutten.

Een strafworp werd benut door Jannick Akkermans, waarna Ferry Grasmeijer met een doorbraak de 21-1 binnen wist te halen.

Met nog tien minuten te gaan, stond er voor de Leonidassers niets meer op het spel. Jarl Witt scoorde uit een klein kansje en Marijn van der Meer zette met een doorbaak 23-1 op het scorebord. Doreen de Vries wist nog te scoren uit een klein kansje en Jarl Witt bepaalde de einduitslag op 25-1.

{youtube}0DLK2atMwxk{/youtube}