Leonidas SeriesMeld je team(s) aan voor ons jeugdtoernooi op zaterdag 28 augustus 2021!

Actualiteiten

Sponsorkliks

Paastraining bij de Kangoeroe Klup

Afgelopen zaterdag stond in het teken van het naderende Paasfeest. De kangoeroetjes stonden die morgen al op tijd te trappelen om van start te kunnen gaan.

Om eerst goed warm te worden, gingen een grote paashaas en een kleine paashaas (te herkennen aan de paashaasoren op het hoofd) de kinderen en de juffen proberen te tikken. Als ze iemand getikt hadden, moest er een gekleurd ei aan de paashaas gegeven worden. Vervolgens konden de kinderen een nieuw ei ophalen. Daarna gingen de kangoeroetjes in  groepjes een paashaasspelletjescircuit doen.

Zo moest er met mega eieren op de korf worden gegooid. Ook moesten er eieren in een mand gegooid worden, moest er gesprongen worden als een paashaas om paaspuzzelstukjes op te halen, een paashaasroute beklommen en geklauterd worden om eieren naar de overkant te brengen, een paashaaskleurplaat kleuren, eieren rollen en tot slot moest er nog een ei op een lepel naar een bepaald punt gebracht worden via een stap-over-weggetje.

Al met al vond er heel wat actie plaats op de zaterdagmorgen. De kangoeroetjes lieten zien dat ze al heel veel konden: er sneuvelde bij geen enkel spel een ei!

Tot slot werden er in de gymzaal nog eieren verstopt. Er werd eerst met elkaar tot 10 geteld en toen mocht iedereen pas gaan zoeken. In een mum van tijd waren alle eieren gevonden en mochten de kinderen zo'n heerlijk chocolade ei opeten.

Hiermee werd de gezellige paastraining afgesloten en gingen de kangoeroetjes met een zakje chocolade eitjes en hun kleurplaat weer naar hun ouders.

Foto's vind je in het fotoarchief!