Oliebollenactie 2021

De korfbalvereniging Leonidas houdt in Noordwolde en omgeving toch weer een oliebollenactie.

Net als vorig jaar is het vanwege corona niet haalbaar om op traditionele wijze met vrijwilligers langs de deuren te gaan. Het gaat ook dit jaar hoofdzakelijk weer op bestelling.

Leonidas gaat namelijk opnieuw bestelformulieren verspreiden, die voor de kerstdagen ingeleverd kunnen worden in de Meulepassage, bij de Jumbo-supermarkt.

Verder is het mogelijk om oliebollen en appelflappen te bestellen via onze website. Ook komt er een stand op 30 december in de Meulepassage, dat was vorig jaar niet zo. Dat is ook de dag dat bestellingen kunnen worden afgehaald.

Daartoe werkt Leonidas toch weer samen met de gestopte bakker Koos Kos. Zijn oude winkel aan de Hoofdstraat oost 36 (foto hier boven) wordt die dag heropend als afhaalcentrum. En mensen die online hebben besteld en betaald krijgen de bestellingen thuis bezorgd.

De oliebollen worden dit jaar voor het eerst geleverd door de Bakkers van Verloop, die in Noordwolde de winkel van Kok aan het Manauplein hebben overgenomen.