Leonidas SeriesMeld je team(s) aan voor ons jeugdtoernooi op zaterdag 28 augustus 2021!

Actualiteiten

Sponsorkliks

Leonidas 1 presenteert nieuwe Jumbo-outfit

Nu de C1000 De Jong definitief Jumbo De Jong is geworden, worden ook alle reclame-uitingen van onze hoofdsponsor vervangen. Inmiddels staat er bijvoorbeeld een nieuw welkom bord aan de Elsweg.

De presentatie van de nieuwe kleding van het eerste team vindt op korte termijn plaats. Dat betekent dat in samenwerking met Balans (shirts) en Witmus Sport (tassen en trainingspakken) Leonidas vanaf dan totaal vernieuwd de competitie kan vervolgen.

Leonidas feliciteert Hasker en Inêz de Jong met de nieuwe winkel. Het ondernemersechtpaar heeft positieve verwachtingen van de overstap naar de succesvolle Jumbo formule: "Klanten kunnen bij ons terecht voor een groot en gevarieerd assortiment tegen de laagste prijs. De winkel is met ongeveer 200 vierkante meter vergroot en telt 1500 m2 winkelplezier." (Dat is 200 m2 meer.)

De trots van de winkel is de komst van het versplein met een grote variatie aan dagverse producten als groenten, fruit, vleeswaren, brood en kazen. Klanten kunnen straks extra vlot winkelen met een uniek zelfscan-systeem. Daarnaast beschikt de supermarkt over een ING-servicepunt, een PostNL-agentschap en een eigen slijterij.

De plek van de inname van de flessen is veranderd, maar het is nog steeds mogelijk om met een druk op de knop te kiezen voor een donatie van het statiegeld aan Leonidas.

De ombouw van C1000 naar Jumbo in 2,5 week is een indrukwekkende prestatie en operatie geweest. Ruim voor negen uur stonden afgelopen woensdag de eerste klanten al te wachten.

Na de opening kregen de eerste bezoekers een bloemetje. Vanmiddag tussen 13:00 uur en 17:00 uur kunnen kinderen een gratis waxhand laten maken.