Leonidas SeriesMeld je team(s) aan voor ons jeugdtoernooi op zaterdag 28 augustus 2021!

Actualiteiten

Sponsorkliks

Inschietshirts Stocks Freewear voor junioren

De kledingwinkels van Stocks Freewear in Noordwolde hebben de junioren van Leonidas shirts aangeboden, die worden gedragen bij de warming-up.

Vorig seizoen kreeg het beloftenteam van coach Gea Ballast al nieuwe wedstrijdshirts van teamsponsor Rino Bosma Groenprojecten in Vinkega.

Sinds maart heeft Stocks Freewear aan het Manauplein een tweede winkel in vrijetijdskleding. Roland Roeles runt de modezaken samen met zijn vrouw Barbara Kulesza. Zoon Milan draait ook mee in de zaak.

De bestaande winkel in het winkelcentrum de Meulepassage was te klein geworden om zowel dames als herenvrijetijdskleding te verkopen. Daarom werden de activiteiten opgesplitst in een dames- en herenkledingzaak. De ook opgefriste dames/meiden-winkel verkoopt alleen nog dameskleding met bijbehoren accessoires en schoenen.

In de nieuwe ook zeer moderne winkel zit het aanbod aan herenkleding, herenaccessoires en schoenen met merken als Cars Jeans en Twinlife. Ook is het aanbod van het merk Puma uitgebreid.

Een foto van het juniorenteam in de fel gekleurde nieuwe shirts komt te hangen in de nieuwe winkel.

"Wij staan voor mooie kleding voor betaalbare prijzen", zegt Roeles. "We zijn klaar voor de toekomst." Dat geldt dus ook voor de junioren.

Stocks Freewear houdt via facebook updates bij van de nieuwste collecties: https://www.facebook.com/StocksFreewear.

Elke week wordt de collectie aangevuld met de nieuwste mode. Het juniorenteam speelt in de competitie - door de samenwerking met KC De Hoeve - onder de naam De Hoeve/Leonidas A2.