Sponsor worden

Noodzaak sponsoring

Het bestuur van Leonidas streeft er naar om onze teams, en in het bijzonder het eerste team, met behulp van het bedrijfsleven op een zo hoog mogelijk niveau te laten acteren. Naast het prestatiegerichte aspect spelen ook de recreatieve teams een belangrijke rol binnen Leonidas. Een samenspel van recreatie en prestatie vormt immers de basis van een gezonde vereniging én succes. Dit alles kunnen we dan ook alleen maar bereiken door middel van een brede groep sponsoren/partners.

Om de ambities op sportief gebied waar te kunnen maken, hebben we een beleidsplan voor de lange termijn, een goede organisatie, een goede accommodatie met de ambitie van een kunstgrasveld, professioneel jeugdbeleid en een open oog voor de rol die we als club op maatschappelijk/sociaal gebied in en rond Noordwolde vervullen. Zonder sponsoring is het niet mogelijk om al deze ambities waar te maken.

Sponsors profiteren van grote naamsbekendheid, in het algemeen of onder een specifieke doelgroep, gekoppeld aan een sportief imago. U presenteert u zelf via Leonidas als een ondernemer en werkgever die de noodzaak van bewegen inziet. Nog veel belangrijker is dat bewegen en sporten ook echt leuk kan zijn, waardoor allerlei psychische, sociale en maatschappelijke problemen kunnen worden aanpakt of voorkomen.

Sponsormogelijkheden
Binnen de Leonidas bestaan er diverse sponsormogelijkheden die passend zijn voor vrijwel elk budget.

- Hoofdsponsor (tot 2015 door C1000 De Jong ingevuld)

- Sponsor weekbericht
Het weekbericht wordt iedere week op maandagavond naar alle leden verstuurd. Het toevoegen van uw bedrijfslogo aan het weekbericht kost 35 euro per jaar.

- Sponsor wedstrijdaffiches (ingevuld door C1000 De Jong)

- Sponsor spelmateriaal- accommodatiesponsor (ballen, verf etc.)

- Kledingsponsor
Op dit moment lopen voor alle seniorenteams contracten tot 2014. Er zijn wel enkele jeugdteams waarvoor we nog een sponsor zoeken. Want wat is er mooier dan uw bedrijfsnaam en logo op de trainingspakken, shirts en/of tassen van een heel jeugdteam te zien. Afhankelijk van het team wat u sponsort gaat uw bedrijfsnaam de regio door.

Foto’s van onze teams worden op onze website en in ons clubblad geplaatst. De keuze van deze kleding gaat in overleg het bestuur. Wij vragen graag voor u offertes aan voor het door u gekozen materiaal. Voorbeelden zijn, ballen, korven, rokjes en broekjes, sokken, trainingspakken, sweaters en tassen.

Ook bestaat de mogelijkheid om sponsor te worden op ongeveer 50 trainingspakken voor alle jeugdleden, die competitiewedstrijden spelen.

- Balsponsor (rond € 40,-)
We bieden de mogelijk om bij een thuiswedstrijd van ons eerste team als "balsponsor" een nieuwe bal aan te bieden in ruil voor naamsbekendheid op website en in ons clubblad. U bent tijdens de wedstrijd waarvan u balsponsor bent welkom om een hapje en een drankje met ons te nuttigen. Ook de aanschaf van ballen voor de jeugd is een optie.

- Bedrijfsnaam en logo op de website
Op onze website komt een logo met een link naar uw website.

- Reclamebord (of spandoek of vlag)
Op goed zichtbare plaatsen in en rond de kantine en het veld kunnen spandoeken opgehangen worden en reclameborden worden neergezet. Ook tijdens incidentele activiteiten, zoals toernooien. U levert zelf het spandoek of reclamebord. Wij kunnen deze voor u laten maken; de kosten zijn voor het bedrijf.

- Uw eigen sponsorpakket
U kunt bij ons uw eigen pakket samenstellen. De mogelijkheden zijn hierboven beschreven. De prijs van dit pakket kan variëren; dit ligt er aan hoe groot u het pakket maakt.  Een sponsorcontract wordt aangegaan voor minimaal 1 jaar en maximaal 3 jaar. Met eventuele verlenging na wederzijdse goedkeuring.

Meer informatie kunt u verkrijgen bij Lourens Looijenga.