• Word lid!
  • Wij maken Leonidas nog groener!
  • Korfbal Totaal
  • SponsorKliks

Zeker honderd gasten op reünie Leonidas

De voorbereidingen voor de reünie van de jubilerende korfbalvereniging Leonidas in Noordwolde zijn in volle gang. Er hebben zich al ruim negentig mensen aangemeld voor het feest op zaterdag 27 mei.

De verwachting is dat er zo'n 120 mensen zullen komen. Daaronder zijn minstens vier oud-spelers, die in de jaren veertig voor Leonidas uitkwamen. Leonidas werd in 1942 opgericht.

Bij de kantine komt een tent, waarin 's avonds de Drentse coverband "WholeLotta" met vijf personen optreedt. Een commissie van oud-junioren van het NK-kampioensteam uit 1969 heeft zoveel mogelijk geprobeerd in het verenigingsarchief alle namen van oud-bestuurders en oud-trainers te achterhalen.

Die zijn vervolgens persoonlijk uitgenodigd. Maar het is niet gelukt om iedereen terug te vinden. Ook deze mensen zijn uiteraard welkom en worden gevraagd om zich net als oud-leden en oud-vrijwilligers via de website van Leonidas voor het feest aan te melden: http://www.kvleonidas.nl/reunie

Bezoekers die de jubilerende vereniging iets willen schenken, worden gevraagd om met een gift te helpen bij de realisatie van het kunstgrasveld. De aanleg daarvan begint in de loop van juni, maar de financiering is nog niet helemaal rond.

Wel is met de wederom succesvolle verkoop van bloemen voor Moederdag weer een stap in de goede richting gezet.