• Korfbal Totaal

Zaterdag start Jumbo de Jong Clubfund actie!

Donderdag is de aftrap van de unieke Jumbo de Jong ClubFund-actie die wij samen met Jumbo de Jong hebben opgezet.

Ieder KV Leonidas lid welke op de foto is gegaan krijgt zijn eigen unieke actiefolder waarmee men eenvoudig de eigen FANshop kan openen.

Bovendien kan men ook heel makkelijk familie, vrienden en bekenden uitnodigen een bezoekje te brengen aan de FANshop én te gaan sparen voor FANartikelen. Voor zichzelf of voor het lid.

Want één ding moge duidelijk zijn…vanaf zaterdag 2 februari gaan we allemaal sparen voor gratis FANartikelen bij Jumbo de Jong. Je eigen spelersfoto op artikelen als muismat, broodtrommel of badslippers…dat wil toch iedereen.

Je spaart bovendien niet alleen voor jezelf maar ook voor de Clubkas. Want van iedere bestelling ontvangt KV Leonidas een heel mooi gedeelte direct in de clubkas. Als dat geen mooi 1-2'tje is!