Word clubheld bij Leonidas!

Een nieuwe uitdaging?  Zinvolle vrijetijdsbesteding in een maatschappelijk actieve vereniging? Contact met nieuwe, bijzondere en zeker ook gezellige mensen?

Heeft u geduld, humor, inlevingsvermogen en een beetje tijd? Wij kunnen u als vrijwilliger goed gebruiken!

Ook bij Leonidas worden steeds meer werkzaamheden uitgevoerd door een steeds kleiner wordend groepje vrijwilligers, waardoor de druk toeneemt. Dit moet veranderen, we hebben nu echt een probleem op te lossen!

Vrijwilligers zijn binnen onze sportvereniging van onschatbare waarde, maar het lekker meedoen in de club is niet meer zo vanzelfsprekend als vroeger. De vaste kern is bij sportverenigingen een klein kerntje geworden. Ja, uw tijd is schaars, maar we willen vanaf nu ook in uw agenda staan…

Als bestuur vinden we het heel ouderwets logisch dat er iets verwacht mag worden van de leden of de ouders. Ouders brengen hun kinderen na het werken direct naar Leonidas om te sporten. Waarom niet gelijk meedoen als trainer?

Denk zelf mee over die invulling van werkzaamheden. Wordt ook een clubheld van Leonidas en mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. U stapt op een prachtig moment ons cluppie binnen als vrijwilliger: vlak voor het begin van het jubileumjaar met mooie uitdagingen!

U krijgt er veel voldoening, nieuwe kennissen en vrienden voor het leven voor terug. Dat ons junioren-kampioensteam van 1969 een reünie gaat organiseren zeg alles! Ze treffen elkaar ieder jaar nog.

Iedere nieuwe vrijwilliger is een aanwinst voor Leonidas en we hebben veel leuke taken te bieden. Vaak gaat het om korte "klussen" die niet het gehele jaar duren, zoals bijvoorbeeld:
  • fluiten van jeugdwedstrijden
  • het geven van trainingen
  • het leiden van een team
  • het meehelpen bij de oliebollenactie
  • het meehelpen bij de bloemenactie
  • deel uitmaken van de jeugdcommissie
  • deel uitmaken van het bestuur
  • deel uitmaken van de onderhoudsgroep
  • deel uitmaken van de activiteiten commissie
  • deel uitmaken van de jubileumcommissie
  • deel uitmaken van de organisatie van schoolkorfbal of een aanverwant toernooi