Winst voor Leonidas F1

Op het korfbalveld van Leonidas in Noordwolde werd gisterochtend de wedstrijd tussen Leonidas F1 en Donkerbroek F1 gespeeld. Leonidas won eenvoudig met 8-0.

Om 11:00 uur startte de wedstrijd. Benjamin Boon wist als eerste van de Leonidassers de korf te vinden, en zette 1-0 op het scorebord.

Enkele ogenblikken was het weer raak voor de groenwitten. Benjamin Boon wist wederom de korf te vinden.

Goed verdedigingswerk en aanvalswerk zorgden ervoor dat de Leonidassers de voorsprong in de eerste helft konden uitbreiden naar 4-0. Benjamin Boon kon alle vier punten op zijn naam bijschrijven.

Na de pauze gingen de Leonidassers verder met het goede spel van de eerste helft. Al snel wist Milan Kreulen de korf te treffen en zette daarmee 5-0 op het scorebord.

Evelien Looijenga haalde de 6-0 binnen, en Milan Kreulen de 7-0. De Noordwoldigers gaven weinig kansen weg aan de ploeg uit Donkerbroek.

De wedstrijd naderde zijn einde. Benjamin Boon wist nog eenmaal voor Leonidas de korf te treffen, en bepaalde de uitslag op 8-0!

{youtube}tk6TEcWb8TY{/youtube}

{youtube}Yb0PGDth-IE{/youtube}