Winst Leonidas E1 na spannende slotfase

Na een zeer spannende slotfase van de wedstrijd van afgelopen zaterdag, trok Leonidas E1 aan het langste eind. Met 8-7 werd er gewonnen van SCO E1.

Het E1-team begon sterk aan de wedstrijd. Treffers van Marvin Bakker, Justin Zuil en Jorrit van der Meer zorgden al snel voor een 3-0 voorsprong.

Nadat SCO van de ‘hatelijke nul’ af wist te komen, wist Justin Zuil nog tweemaal tot aan de pauze te scoren.

SCO scoorde in het fluitsignaal het volgende doelpunt. Met een 5-2 tussenstand werd er gepauzeerd.

Na de pauze kwamen de gasten uit Oldeholtpade goed uit de startblokken. Leonidas begon minder scherp aan de tweede helft. Zo leidde onnodig balverlies ertoe dat SCO twee keer tot scoren wist te komen.

Inmiddels was de tussenstand 5-4. Iris Schulting trof de korf en vergrootte de marge: 6-4.Steffanie Verra deed er een schepje bovenop en zette 7-4 op het scorebord.

De spelers van SCO gaven zich nog niet gewonnen. Er kon niet worden voorkomen dat SCO driemaal achter elkaar tot scoren wist te komen. Met een 7-7 tussenstand en nog zo’n twee minuten te spelen, maakten beide ploegen weer kans op de twee punten.

Met nog een goede minuut te spelen, was het Iris Schulting die haar team naar de overwinning hielp. Een schot van afstand leverde een overwinning op van 8-7.

Na twee verloren wedstrijden, heeft Leonidas E1 de eerste punten verdiend. Aanstaande zaterdag speelt Leonidas E1 tegen DOS ’46 E2. De wedstrijd begint om 10:00 uur in Sporthal De Duker.