Weggeefdag Leonidas op 3 oktober

De "weggeefdag" van KV Leonidas is een nieuw initiatief en is bedoeld om kleding en schoenen gratis een "tweede leven te geven".

Leonidas biedt alle leden zaterdag 3 oktober de kans om in de kantine spullen (gratis) aan te bieden aan andere leden. Zo helpen we elkaar.

We zitten als korfbalclub bijna alweer op het moment dat we de zaal in zullen gaan. Ieder jaar blijkt dan weer -net als na de vakantie- dat de schoenen van vorig jaar alweer te klein zijn, of dat andere kledingstukken, zoals trainingspakken, ook ineens een verkeerde maat hebben.

Het bestuur wil ervoor te zorgen dat leden spullen niet meer weggooien, maar dus gratis aanbieden om ze zo een tweede leven te geven bij mensen die het goed kunnen gebruiken. Het gaat dus niet om verkoop of ruilen!

Vanaf 09:30 uur staan een aantal tafels in De Elseprop klaar om uw spullen op te leggen. Vanaf 10:00 uur kan er gesnuffeld worden om te zien wat voor u nog bruikbaar is.

Wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Ook bieden we artikelen aan, die in kleedkamers en op het veld zijn blijven liggen.