Vrijwilligers gezocht voor Kuijertocht

De zesde editie van de Pieter Stuyvesant Kuiertocht vindt plaats op zaterdag 1 juni 2013. De tocht start op het terrein van Rensport Noordwolde.

Dit jaar zijn er drie routes te wandelen. Een route van 20 kilometer, een van zo’n 33 kilometer en de marathonafstand van 42 kilometer voor de sportieve wandelaar.

De uitgestippelde routes komen net niet langs het korfbalveld van Leonidas. Zie de kaart hiernaast.

Om de organisatie van de tocht rond te krijgen is men afhankelijk van de inzet van vele vrijwilligers. De werving van de vrijwilligers gaat voorspoedig. Alleen in de omgeving van Noordwolde-Zuid heeft men nog nog een tiental vrijwilligers/verkeersregelaars nodig. Daarom aan Leonidas de vraag of we nog leden hebben die zich voor dit wandelevenement willen inzetten.

Website Pieter Stuyvesant Kuiertocht: http://www.pieterstuyvesantkuiertocht.nl