Vrijwilliger van het jaar

Astrid Augustijn heeft aangegeven aan het einde van dit seizoen te stoppen met haar activiteiten voor de club. Zij heeft door de jaren heen veel klussen op zich genomen.

Mede door Astrid is Leonidas ook in moeilijke periodes overeind gebleven. Het bestuur heeft gemeend Astrid op de jaarvergadering uit te roepen tot vrijwilliger van het jaar. Ze was helaas verhinderd om daar aanwezig te zijn.

Astrid was/is bestuurslid, jeugdscheidsrechter, lid van een jeugdcommissie, deed het  jeugdsecretariaat, kantinecommissie, hielp bij schoolsportdagen en schoolkorfbaltoernooien, ze was/is jeugdtrainer en jeugdbegeleidster, ze beheert het ledensecretariaat, was actief tijdens de oliebollenactie.

Daarnaast vormde Astrid met Lenie Vogelzang de redactie van het Leonidas Nieuws en maakt met haar de accommodatie schoon. Kortom: Astrid Augustijn is volgens het bestuur al vele jaren een zeer gewaardeerde stille kracht, waarop je altijd een beroep kon doen.

Het zal volgens het bestuur nog lastig zijn om voor al haar taken een nieuwe vrijwilliger te vinden.