• Korfbal Totaal

Vrijdagnacht liggen de oliebollen weer te spartelen in het vet

Met de jaarwisseling voor de deur staan een aantal sportverenigingen met honderden vrijwilligers weer voor een jaarlijkse krachtsinspanning, die ongelooflijk belangrijk is voor de clubkas.

In Noordwolde zijn dat traditioneel KV Leonidas en SV Olyphia. Warme Bakker Koos Kok maakt ze weer voor Leonidas.

In Noordwolde lukt het ook dit jaar niet om vast te houden aan de traditie. Net als vorig jaar moet Leonidas noodgedwongen op zaterdag 29 december de actie houden, omdat de 30e op een zondag valt. Olyphia kan dit jaar wel weer op de 31e oliebollen verkopen. Vorig jaar was dat om dezelfde reden een dag eerder.

Daar staat tegenover dat de ruim 10.000 oliebollen en appelflappen van Leonidas niet alleen op zaterdag, maar ook op zondag bij hoofdsponsor Jumbo De Jong te koop zijn.

Dus mocht u even niet thuis zijn geweest, kom ze dan daar svp zaterdag en/of zondag even halen.