Vriendjestraining bij de Welpen Kangoeroe Club

Aanstaande zaterdag (26 september) is er bij de Welpen Kangoeroe Club (5 en 6 jaar) een speciale vriendjestraining!

Altijd al een keertje met je vriendje of vriendinnetje lekker willen sporten? Samen spelen en ook nog nieuwe dingen leren? Met de bal spelen, korfbaloefeningen, spelletjes doen en lekker rennen? Dat kan!

De vriendjestraining is van 11:00 uur tot 12:00 uur in de gymzaal van Sporthal De Duker. De entree is gratis.

Kom je ook? Geef je dan even van te voren op per e-mail of telefoon, zodat we weten hoeveel kinderen er gezellig komen sporten. Het opgeven kan bij Hester Dekker via e-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefoon 06-57992809.