Verlies voor Leonidas MW1

In Harich speelde Leonidas MW1 gisteravond tegen het midweekteam van Harich. De thuiswedstrijd werd eenvoudig met 15-7 gewonnen. Deze keer waren de punten voor Harich.

De Leonidassers begonnen met Tom Vogelzang, Henry Bakker, Daniëlle Deli en Anja Kallenkoot in de aanval. Daar tegenover begonnen Jan ten Hof, Simon Siedsma, Silvia Wolbers en Astrid Augustijn in de verdediging.

Harich maakte van afstand de eerste treffer. Daarna werd een overtreding door Harich in het aanvalsvak van Leonidas bestraft met een strafworp. Tom Vogelzang wist hiermee de stand gelijk te trekken.

Leonidas had in de eerste helft weinig in te brengen. Er werd goed verdedigd door Harich, en de groenwitten kwamen niet tot scoren.

Harich profiteerde van het niet-scorende Leonidas, en stond aan het einde van de eerste helft op een 6-1 voorsprong.

Na de pauze kwam Jelle Grasmeijer in het veld voor Tom Vogelzang, en Myka van der Walle voor Anja Kallenkoot.

Het was Harich die als eerste weer de weg naar de korf had gevonden. Niet veel later scoorde Daniëlle Deli van afstand de tweede treffer voor de Noordwoldigers: 7-2.

Nadat Harich 8-2 op het scorebord had gezet, was Jan ten Hof trefzeker van afstand.

Ook in de tweede helft had Leonidas moeite met scoren. In de laatste fase van de wedstrijd moesten de Leonidassers nog één tegentreffer incasseren. Henry Bakker bepaalde de eindstand met een afstander op 9-4.

Aanstaande woensdag speelt Leonidas MW1 de op een na laatste wedstrijd van de veldcompetitie. Er zal thuis worden gespeeld tegen Wêz Handich/DOW MW1. De wedstrijd begint om 20:00 uur.