Verlies voor Leonidas E3

In Sporthal De Duker speelde Leonidas E3 afgelopen zaterdag de laatste wedstrijd van 2013 tegen Forward E1 uit Steggerda. De Leonidassers slaagden er niet om voldoende te scoren, en verloren de wedstrijd.

Om 14:15 uur startte de wedstrijd tegen Forward E1. Beide teams waren aan elkaar gewaagd, en gaven weinig kansen weg. De kansen die er waren, leidden niet tot doelpunten.

Het eerste doelpunt in de wedstrijd viel voor de Leonidassers. Iris Schulting bracht met een mooie inloper haar team op een 0-1 voorsprong.

De eerste helft eindigde in een krappe 0-1 voorsprong voor Leonidas.

In de eerste tien minuten van de wedstrijd wist de ploeg uit Steggerda de korf te treffen van afstand. De Leonidassers kregen genoeg kansen, maar hadden moeilijkheden met het treffen van de korf.

Voor Leonidas E3 viel het doek in de laatste tien minuten, toen Forward nog een keer scoorde met een afstandschot. De wedstrijd eindigde in een 2-1 verlies.

{youtube}9zarPh89pfs{/youtube}