Verlies voor Leonidas B2

Het B2-team speelde afgelopen donderdagavond thuis in Sporthal De Duker tegen Moedig Voorwaarts B1. De Leonidassers verloren met 5-7 van de gasten.

De met twee dagen vervroegde wedstrijd begon goed voor de gasten. Na twee strafworpen op rij, wist Moedig Voorwaarts een 0-2 voorsprong op te bouwen.

Een doorbraak van Ferri Grasmeijer zette 1-3 op het scorebord, waarna ook Jildou Jonkers en Danique Slot punten uit doorbraken wisten te slepen.

De Wapserveners wisten nog eenmaal de korf te vinden, waarna er met een 3-4 tussenstand werd gepauzeerd.

Na de pauze wist Josanne Nieuwenburg al snel de weg naar de korf te vinden, en daarmee de stand weer gelijk te trekken.

Voor de Leonidassers brak er een periode aan met veel onnodig balverlies en gooifouten. De gasten profiteerden hier van, en wisten via twee treffers van afstand de voorsprong op 4-6 te zetten.

Het B2-team had moeite met het vinden van de korf in de tweede helft. Een doorbraak van Moedig Voorwaarts tilde de stand naar 4-7.

Terwijl de laatste fase van de wedstrijd was ingegaan, werd een overtreding van Moedig Voorwaarts bestraft met een strafworp. Ferri Grasmeijer benutte de strafworp en besloot de eindstand op 5-7.

Zaterdag 14 februari speelt Leonidas B2 uit tegen Moedig Voorwaarts B1. De wedstrijd begint om 17:30 uur in Vledder.