Verbouwing kantine gestart

Op ons complex aan de Elsweg wordt hard gewerkt. Het nieuwe veld van Olyphia is inmiddels ingezaaid, de masten staan en de meeste kabels zijn gelegd.

De armaturen worden pas na de vakantie op de masten geplaatst als het nieuwe gras te betreden is.

Klussenbedrijf Twins, versterkt met enkele deskundige vrijwilligers, knapt de buitenkant van de kantine op. Veel verrot houtwerk wordt vervangen door duurzaam onderhoudsvrij rockpanel plaatmateriaal. Vandaag is daarmee begonnen.

Er komen twee openslaande deuren in de kantine en we willen rond de kantine nog wat extra tegels leggen. Ook de kantine zelf krijgt van binnen een opknapbeurt. Maar in overleg met vrijwilligers die willen schilderen is besloten dat werk uit te stellen tot het begin van het zaalseizoen.