Veel Leonidassers tijdens avondvierdaagse

Afgelopen week was op en top promotie voor Leonidas en het korfbal in Noordwolde. Niet alleen het schoolkorfbaltoernooi, de successen van ploegen uit Noordwolde, maar zeker ook de avondvierdaagse was een groot succes.

Wat een paar jaar geleden begon als een klein Leonidas-groepje - met Ria de Vries als "grote" stimulator - is inmiddels uitgegroeid tot een groep van tussen de vijftig en zestig mensen.

En die lopers, van jong tot oud, hadden mede door het ideale wandelweer een prachtige week.

Wat een sfeer onderweg met de zelf meegenomen muziek en wat maakten we het centrum van Noordwolde groen bij de intocht op vrijdag.

De avondvierdaagse werd afgesloten met nog een rondje door de supermarkt van onze hoofdsponsor, Jumbo de Jong.

Ook bij dit wandelevenement lieten we ons in het hele dorp als vereniging van ons beste kant zien. Allen dank daarvoor.

Alle foto's van de avondvierdaagse zijn te vinden in het fotoarchief.