VDW-OLS F2 kansloos tegen Leonidas F1

De F-jes speelden gisteren de tweede wedstrijd van dit jaar tegen VDW-OLS F2 uit Assen. De Leonidassers behaalden een ruime zege van 20-0.

Net zoals Leonidas E3, is ook Leonidas F1 in een nieuw tenue gestoken. Vanaf nu pronkt de naam "Autofirst Lingeman" op de groene shirts van de spelers. Autobedrijf Lingeman is vanaf heden sponsor van Leonidas F1 en Leonidas E3.

In Sporthal De Duker werd er om 15:15 uur begonnen aan de wdstrijd. Al snel wist Levi van der Schilt 1-0 op het scorebord te zetten. Hierna volgden Benjamin Boon, Milan Kreulen en Evelien Looijenga achtereenvolgens.

De ploeg uit Assen kreeg nauwelijks kansen op de korf. Goed spel van de Leonidassers zorgde ervoor dat er het F1-team de eerste helft beeindigde met een riante voorsprong van 13-0. De treffers waren gemaakt door Benjamin Boon, Evelien Looijenga en Olaf Wever.

Na de pauze gingen de Noordwoldigers verder met het goede spel uit de eerste helft. Evelien Looijenga tekende al snel voor de 14-0, en Benjamin Boon voor de 15-0.

De tegenpartij had nog steeds de korf niet weten te vinden, en moest kansloos toekijken hoe de achterstand groter werd. Milan Kreulen zette 16-0 op het scorebord, gevolgd door Banjamin Boon.

In de laatste minuten van de wedstrijd wisten Levi van der Schilt (2x) en Milan Kreulen nog tot scoren te komen. Hiermee kwam de eindstand op 20-0. Proficiat!

Aanstaande zaterdag speelt Leonidas F1 uit tegen HHV F1.

{youtube}VWhxfTaxIvA{/youtube}