Vacature trainers / coaches jeugdteams

Korfbalvereniging Leonidas uit Noordwolde is op zoek naar enthousiaste (hulp)trainers en coaches voor onze jeugdteams.

Wie zijn wij?
Korfbalvereniging Leonidas is een bloeiende korfbalvereniging met een groeiend aantal jeugdleden. Het groeiend aantal jeugdspelers betekent ook, dat we nieuwe mensen nodig hebben die hart hebben voor de korfbalsport en/of sport in het algemeen. Voor al die nieuwe spelers en dito teams, zijn wij op zoek naar trainers en coaches.

Wie zoeken wij?
Trainers en coaches die samen met de jeugdcoördinator werken aan een plezierige teamsfeer, waarbij sportiviteit en prestaties even belangrijk zijn . Onze jeugd traint twee keer per week en speelt (voornamelijk) op zaterdagen hun wedstrijden.

Interesse?
Zie jij voor jezelf een plaats in ons "Kader"? Stuur dan een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..