Univé subsponsor Leonidas

Leonidas doet mee met de sponsoractie van verzekeraar Univé tot 2015. Iedere klant van Univé Reest Aa en Linde kon kenbaar maken naar welke sportvereniging sponsorgeld zou moeten.

Dit heeft Leonidas een bedrag van 100 euro opgeleverd, waarvoor het bestuur Univé dankbaar is. Als tegenprestatie vindt u Univé terug op onze pagina van sponsoren.

Univé Reest Aa en Linde is één van de grootste financiële dienstverleners in Meppel, Steenwijk, Wolvega en Zuidwolde. Bijzonder aan Univé is dat de klanten leden zijn. Univé is een coöperatieve vereniging die werkt zonder winstoogmerk.

Dit betekent volgens Univé dat ú centraal staat. "En dat merkt u onder andere aan onze lage premies, ons advies op het gebied van preventie, een mogelijke winstuitkering en regionale sponsoring. Zo plukt ú de vruchten van Univé." En wij als Leonidas nu dus ook.