Unieke spaaractie bij Jumbo De Jong

Samen met Jumbo De Jong zetten we een unieke spaaractie op. En het mooie is: met deze actie steunen we onze clubkas.

Wat gaan we doen:
  • We maken van iedere speler echt een unieke spelersfoto.
  • Iedere speler krijgt vervolgens een eigen online-fanshop waarin allerlei leuke KV Leonidas-fan-artikelen met de eigen spelersfoto verkrijgbaar zij, zoals: een poster, notitieblok, broodtrommel, drinkbeker etc.
  • Bij Jumbo De Jong kun je vervolgens sparen voor gratis fan-artikelen: bij iedere € 10,- aan boodschappen krijg je een zegel. Deze zegels kun je vervolgens in je eigen fanshop verzilveren en daarmee dus sparen voor je eigen fan-artikelen. Natuurlijk kunnen anderen ook sparen voor fan-artikelen van hun kind, kleinkind of favoriete speler.
  • Naast leuke artikelen met de spelersfoto zijn er ook artikelen met alleen het KV Leonidas-logo; kortom voor ieder wat wils!
  • Een gedeelte van de bestedingen in de fanshop vloeit direct in de clubkas van KV Leonidas!
Goed om te weten: op alle artikelen zal het logo van KV Leonidas gedrukt worden.

Maar eerst de fotografie... Op zaterdag 1 december zijn wij aan de beurt voor de foto's van 11:30 uur tot 12:45 uur in Sporthal De Duker. Iedereen wordt dan verwacht in tenue! Er wordt dan een foto gemaakt van alle leden. Het is dus de bedoeling dat van de kangoeroes tot en met de midweek iedereen dan aanwezig is!

We hopen uiteraard op ieders medewerking. Samen gaan we er weer een super mooie actie van maken!