Tegelvloer supersnel verwijderd

Een grote groep vrijwilligers heeft gistermiddag de oude tegelvloer verwijderd in de kantine, hal en keuken. Ze namen zelf apparatuur mee, zoals beitels en compressors

In een enorm tempo werd de verouderde bruine tegelvloer afgevoerd, die er sinds de bouw begin jaren tachtig in lag.

De deelnemers aan het slotweekeinde en enkele andere vrijwilligers hadden daarvoor al de ruimtes ontruimd.

De ondergrond van de vloer wordt volgende weekeinde door Patrick Prins klaar gemaakt en een week later gaat hij samen met vrijwilligers de nieuwe zwarte vloertegels leggen.

De nieuwe vloertegels zijn door hoofdsponsor C1000 De Jong voor een bescheiden prijs op de kop getikt.

Overigens was eigenaar Hasker de Jong een van de vrijwilligers die onder leiding van Jacob Vermeeren in een wolk van stof met veel kabaal meehielp de oude vloer te verwijderen.

Tijdens de koffiepauze werd iedereen verwend mer verse appelgebak, gebakken door Ingrid Martens.

Op Marktplaats staat nog steeds een restpartij tegels van 120 vierkante meter te koop. Met de opbrengst daarvan hoopt Leonidas de kosten van de nieuwe tegelvloer grotendeels te dekken.

Neem voor meer informatie over de restpartij contact op met Lourens Looijenga op telefoonnummer 0642682065, of per e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

{youtube}wSeZT5QCdWw{/youtube}