Teamspelers gezocht!

KV Leonidas is dringend op zoek naar nieuwe seniorenleden. Zowel dames als heren zijn van harte welkom bij onze seniorenteams!

Leonidas speelt in de veldcompetitie met het eerste team en het midweekteam. In de zaalcompetitie heeft Leonidas ook een tweede team.

Leonidas 1 speelt op het veld vierde klasse en traint op woensdag- en vrijdagavond. Leonidas 2 speelt reserve vierde klasse en traint met Leonidas 1 mee. De wedstrijden worden op zaterdag gespeeld. Wil je liever wedstrijden op een doordeweekse avond spelen, dan biedt Leonidas de mogelijkheid om aan te sluiten bij ons midweekteam, Leonidas MW1. Een fanatiek, maar zeker ook gezellig team.

Heb je ooit bij ons gekorfbald en heb je weer zin om je bij onze gezellige vereniging aan te sluiten? Dat kan! Ook als je geen ervaring hebt, kun je natuurlijk de sfeer komen proeven en in teamverband deze mooie sport gaan beoefenen.

Hebben we je interesse gewekt? Wil je een keer meetrainen? Dat kan! De eerste 4 trainingen zijn GRATIS, zodat je kunt proberen of korfbal weer of nog steeds iets voor je is. Aarzel niet langer, pak je sportspullen en neem contact met ons op: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.!

Uiteraard zijn nieuwe jeugdleden natuurlijk ook altijd van harte welkom!