Strijdend Leonidas 2 verdient punt

Voor Leonidas 2 stond gisteravond de thuiswedstrijd tegen NQL 2 op het programma. Na het gelijkspel van vorige week, waren de Leonidassers erop gebrand om de punten in Noordwolde te houden.

NQL was gisteravond met het eerste en tweede team afgereisd naar Noordwolde. Voorafgaand aan de wedstrijd van Leonidas 2 - NQL 2 werd de wedstrijd Leonidas 1 - NQL 1 gespeeld. Helaas kon Leonidas 1 de punten niet in eigen huis houden, dus het was nu de beurt aan Leonidas 2 om dit te bewerkstelligen.

Leonidas begon goed aan de strijd en al snel stonden de groenwitten op voorsprong. NQL zette de achtervolging in, en bleven gedurende de eerste helft kleven.

Met een tussenstand van 7-6 gingen beide teams de rust in. Na de pauze werd het spel van de eerste helft weer opgepikt. NQL bleef Leonidas op de hielen zitten, maar Leonidas hield het hoofd koel. De Noordwoldigers lieten de gasten niet op voorsprong komen.

In de laatste twee minuten van de wedstrijd, kreeg NQL een vrije bal toegekend. Deze werd benut door de gasten, en zo werd de stand weer gelijk. Enkele ogenblikken later klonk het eindsignaal van de wedstrijd, en zo eindigde deze wedstrijd in een gelijkspel van 12-12.

Zaterdag 5 januari speelt Leonidas 2 de uitwedstrijd tegen De Granaet 4.