Stemronde verlengd tot 3 juni!

De stemperiode voor de Verkiezing van De Leukste Sportvereniging van de gemeente Weststellingwerf is verlengd tot en met 2 juni 2013. Stem dus nog snel op Korfbalvereniging Leonidas!

Momenteel staat Korfbalvereniging Leonidas aan kop met 17 stemmmen! Maar dat is nog niet genoeg! Breng daarom vóór aanstaande maandag 3 juni je stem nog uit op Korfbalvereniging Leonidas! Klik hier om je stem uit te brengen.

De eindstand in onze gemeente wordt op 3 juni 2013 bekend gemaakt. In de finaleronde van 5 tot en met 23 juni 2013 strijden alle gemeentewinnaars om de provinciale en de landelijke titel. De stemmen die in de gemeenteronde zijn behaald, tellen in de finaleronde gewoon mee. Wel mag iedereen in de finaleronde opnieuw zijn stem uitbrengen. In de finaleronde telt het aantal stemmen voor 50% en ook de waarderingcijfers tellen voor 50% mee in de einduitslag.