Stem snel op Korfbalvereniging Leonidas!

Nog minder dan 1 maand te gaan en dan wordt bekend gemaakt welke sportverenigingen de leukste van de gemeente Weststellingwerf zijn.

Stem snel op Korfbalvereniging Leonidas!

Waarom?
  • Je helpt ons daarmee de "Leukste Sportvereniging van de gemeente Weststellingwerf" te worden.
  • De verkiezing wordt georganiseerd voor Spieren voor Spieren. Met jouw stem steun je dit goede doel.
  • Je kan hele mooie prijzen winnen!

Klik hier om je stem uit te brengen op Korfbalvereniging Leonidas!

De volgende tussenstand verschijnt op 10 mei 2013, dan volgen er nog 9 spannende dagen waarin er gestemd kan worden. Tot en met 19 mei 2013 23:59 uur kan er gestemd worden. Na 19 mei 2013 zijn de winnaars van de gemeente Weststellingwerf bekend: de sportvereniging met de meeste stemmen en de sportvereniging met het hoogste rapportcijfer (dit kan natuurlijk ook dezelfde sportvereniging zijn!).