Stem op Leonidas vóór 20 mei!

Stem nog snel op Korfbalvereniging Leonidas voor "Leukste Sportvereniging van de gemeente Weststellingwerf"! Je kunt nog stemmen tot 20 mei!

Er volgen nog enkele spannende dagen, want er kan nog tot en met zondag 19 mei 2013 23:59 uur worden gestemd. De eindstand in de gemeente Weststellingwerf wordt op maandag 20 mei 2013 bekend gemaakt. Zie hieronder de tussenstanden van 10 mei. De eerste ranglijst is gebaseerd op het aantal stemmen. De tweede ranglijst is gebaseerd op het gemiddelde rapportcijfer:

In de gemeente Weststellingwerf zijn er op 20 mei 2013 twee winnaars: de sportvereniging met de meeste stemmen en de sportvereniging met het hoogste rapportcijfer. Dit kan natuurlijk ook dezelfde sportvereniging zijn, dan is die vereniging de enige winnaar in de gemeente. Er zijn wel meer dan 50 stemmen nodig om gemeentewinnaar te kunnen worden en om door te gaan naar de finaleronde.

In de finaleronde van 21 mei tot en met 21 juni 2013 strijden alle gemeentewinnaars om de provinciale en de landelijke titel. De stemmen die in de gemeenteronde zijn behaald, tellen in de finaleronde gewoon mee. Wel mag iedereen in de finaleronde opnieuw zijn stem uitbrengen. In de finaleronde telt het aantal stemmen voor 50% en ook de waarderingcijfers tellen voor 50% mee in de einduitslag.

Noteer 1 juli 2013 alvast in je agenda! Op 1 juli 2013 vindt de feestelijke Award Uitreiking plaats op een wel heel bijzondere locatie: Kasteel de Hooge Vuursche in Baarn.

Per stem waarbij men toestemming geeft om de nieuwsbrieven van partners te ontvangen wordt er door de partners in totaal € 0,05 gedoneerd aan Spieren voor Spieren. Spieren voor Spieren zet zich in samenwerking met vele topsporters in om kinderen met een spierziekte te helpen.