Start werkzaamheden Leonidasveld

Wethouder Jelmer van der Zee heeft donderdagavond met een graafmachine de werkzaamheden op het Leonidasveld gestart.

Aansluitend ondertekenden bestuursleden van Leonidas en Olyphia samen met de wethouder de privatiseringsovereenkomst in de bestuurskamer van Olyphia. Olyphia gaat op het complex een oefenveld aanleggen.

Eerder die dag hadden vrijwilligers van Olyphia de boswal tussen het oefenveld en hoofdveld al gesnoeid en een tijdelijk dam gemaakt naar De Elsweg. De komende week wordt begonnen met de plaatsing van vier lichtmasten met bekabeling op het nieuwe hoofdveld en trainingsveld van Leonidas. Die komen op het deel het dichtste bij de kantine.

Voorlopig kan nog steeds worden getraind op het bestaande oefenveld, dat vooralsnog bij werkzaamheden wordt ontzien.