Sponsoring Schoolkorfbaltoernooi geregeld

De sponsoring voor het jaarlijks Schoolkorfbaltoernooi op 15 mei op de accommodatie van KV Leonidas in Noordwolde is rond.

Naast Hoofdsponsor Woningstichting Weststellingwerf is ook de Rabobank Heerenveen-ZO Friesland weer co-sponsor. Daarnaast verzorgt groente- en fruithandel Jacob van Rosmalen het fruit voor de scheidsrechters en zijn er financiële bijdragen toegezegd vanuit het KNKV en het project Lekker Fit van Sport Fryslân.

Het KNKV is blij met de lokale regelingscommissies die op deze wijze de korfbalsport helpen promoten evenals Frits Schnoor die vanuit het project Lekker Fit! dergelijke evenementen als een prima manier ziet om ouders en jeugd nog eens te wijzen op het belang van gezonde voeding, voldoende beweging en sportief gedrag. Inmiddels is het conceptprogramma bij de scholen en digitaal beschikbaar.

Inmiddels is bij de korfbalclubs Leonidas, Forward, De Hoeve, Vios, Sios en SCO de werving van voldoende scheidsrechters voor dit evenement ook opgestart.