Spetterende seizoensafsluiting Leonidas-jeugd

De jeugd van Leonidas ging dit weekend onder perfecte weersomstandigheden op miljoenenjacht en daarmee werd een succesvol seizoen erg feestelijk afgesloten

Er stonden tal van activiteiten op het programma voor maar liefst 100 jeugdleden in de leeftijd van 3-15 jaar. De kampcommissie kon een beroep doen op 70 begeleiders verspreid over het hele weekend.

's Ochtends konden de jongsten in het bos op vossenjacht om geld te verdienen voor hun picknick en 's middags werd er door de oudsten levend monopoly gespeeld door de straten van Noordwolde.

Er waren enkele spectaculaire onderdelen onderweg zoals een klimmuur en bungeebaan. Bij de Spokeplas is gebarbecued en menigeen nam een duik.

De Aspiranten stond daarna nog een mooie zoektocht te wachten tot in de late uurtjes. Zij hebben uiteindelijk hun tenten en bagage teruggevonden in de "middle of nowhere" om daar te overnachten.

De jongste jeugdleden hebben een gezellige avond gehad op het complex en aldaar geslapen in de tenten. De jeugd van Leonidas viert nu vakantie!

De foto's van dit geweldige weekend vind je in het fotoarchief!