Sinterklaas op bezoek bij Leonidas

Afgelopen zaterdag kwamen Sint en zijn Pieten de jongste jeugdleden van KV Leonidas verrassen met een bezoekje.

De Kangoeroes en Welpen waren druk doende met een pietentraining en de Sint kwam hun kunsten bekijken, maar ook de Pieten deden nog even mee.

Een schimmelrace, zaklopen, van het dak springen, pakjes in de schoorsteen mikken en zelfs een pietenparcours: het was dolle pret.

Zo'n 30 kinderen en 13 begeleiders werden door de Sint beloond met een pietendiploma en cadeautje.

Het gezelschap reisde door naar de kantine aan de Elsweg om aldaar met de iets oudere jeugdleden een gezellige middag te beleven.

In de kantine was het een drukte van jewelste met bijna alle spelers van het E1-, E2-, E3- en F1-team. Nadat Sinterklaas een ieder even bij zich had gehad, werder er cadeautjes uitgedeeld, en ging de goedheiligman snel verder naar z'n volgende bezoek.

Foto's van het Sinterklaasbezozoek zijn te vinden in het fotoarchief.

{youtube}viJq0U7NTKo{/youtube}

{youtube}VoD5jXzjxF8{/youtube}