Shining Light nieuwe shirtsponsor

Bij de start van het jeugdtoernooi heeft Leonidas een nieuwe shirtsponsor gepresenteerd. Het bedrijf Shining Light uit Noordwolde staat met een geheel nieuw bedrijfslogo op de shirts van het D2 -team.

Shining Light, dat de verlichting verzorgd bij evenementen, bestond een dag eerder precies tien jaar. Op die vrijdag (23 augustus) werd ook het nieuwe kleurige bedrijfslogo gepresenteerd. Een dag later werd het echtpaar Zijlstra door het dankbare bestuur een bloemetje aangeboden en kon het team de nieuwe shirts voor een teamfoto en het toernooi aantrekken.

De D2 is het eerste jeugdteam dat speelt in door Leonidas nieuw ontworpen clubshirts, dat uiteindelijk ook bij andere teams wordt ingevoerd.

Opvallend is het kleine embleem van een lieveheersbeestje op de mouw, waarmee Leonidas duidelijk maakt te staan voor respect voor anderen in de korfbalsport. (De stichting tegen zinloos geweld heeft een lieveheersbeestje gekozen als symbool tegen zinloos geweld.)

Leonidas, spelers en sponsors steunen zo zichtbaar de inzet van diverse sportbonden om de trend van verharding en verruwing in de sport te doorbreken en om te buigen naar normaal en plezierig omgaan met elkaar.

C1000 De Jong uit Noordwolde blijft hoofdsponsor van Leonidas, ondanks dat er geen eerste seniorenteam is. Het oudste B1 jeugdteam van trainer/coach Ferencz Deli speelt in de C1000-shirts. Leonidas zoekt nog een shirtsponsor voor twee jeugdteams: De F1 en E3.