Schoolkorfbal kortingsacties

Het KNKV helpt verenigingen om nieuwe leden te werven. Daarom zijn er twee aantrekkelijke schoolkorfbalacties bedacht. Eén voor de vereniging en één voor nieuwe jeugdleden.

Voordeel voor de vereniging
Leonidas krijgt € 7,50 korting op het bondslidmaatschap voor alle nieuwe D-, E- en F-pupillen, die worden aangemeld in de periode van 1 april tot en met 30 juni 2012 en die op 1 juli 2012 nog lid zijn. Dus hoe meer nieuwe jeugdleden, hoe meer voordeel voor onze vereniging.

Welkomstpakket voor nieuwe pupillen
In de schoolkorfbalactieperiode tot en met 30 juni ontvangen alle bij het KNKV aangemelde kinderen uit de D-, E- en F-categorie die ook nog op 1 juli 2012 staan ingeschreven, een gratis welkomstpakket. Hierin zitten een rugzak, een leuk vriendenboekje over korfbal, een kortingsbon van € 5,- voor de korfbalshop en nog veel meer. Het KNKV zorgt na afloop van de actieperiode voor de afhandeling van de acties.

Kortom: meld je nu aan als lid!