Schoolkorfbal 23 mei

Op woensdag 23 mei organiseert de schoolkorfbalcommissie Weststellingwerf het gemeentelijk schoolkorfbaltoernooi.

Ruim 1000 kinderen in de leeftijd van 6 t/m 12 jaar van de 24 basisscholen uit Weststellingwerf nemen deel aan dit sportevenement.

De korfbalwedstrijden worden ieder jaar georganiseerd samen met Leonidas, maar vanwege werkzaamheden op dat terrein eenmalig gespeeld op de velden van VV Olyphia aan de andere kant van de Elsweg te Noordwolde. Het toernooi begint om 13:00 uur. Om 17:00 uur zijn de prijswinnaars bekend.

De schoolkorfbalcommissie werkt samen met het project "Lekker Fit! Fryslân" waardoor een actieve leefstijl en gezonde voeding tijdens het evenement extra gepromoot wordt. Bij de 110 deelnemende teams wordt extra aandacht gevraagd voor deze aandachtspunten van "Lekker Fit! Fryslân". Ouders, leerkrachten en overige supporters kunnen tijdens het evenement informatie verkrijgen over het project "Lekker Fit! Fryslân".

Het schoolkorfbaltoernooi wordt georganiseerd met vrijwilligers van de korfbalverenigingen, AOC Terra, Linde College en CIOS Heerenveen. Het toernooi wordt financieel ondersteund door het project "Lekker Fit! Fryslân" dat wordt gefinancierd door de gemeente Weststellingwerf en mede mogelijk gemaakt door Sport Fryslân. Sponsoren van het toernooi zijn Woningstichting Weststellingwerf en Rabobank De Stellingwerven.

Voor meer informatie over het schoolkorfbaltoernooi Weststellingwerf kunt u contact opnemen met de schoolkorfbalcommissie:

Reint Oostra
Telefoon: 0561-612901

Voor meer informatie over "Lekker Fit! Fryslân" kunt u contact opnemen met Sport Fryslân:

Inge Rundervoort (coördinator Zuidoost Friesland)
Telefoon: 0513-630686