Samenvatting speelweek 51 van 2013

Afgelopen week werd de laatste competitieweek van dit jaar gespeeld. Er werden acht wedstrijden gespeeld, waarvan er vier werden gewonnen.

Leonidas MW1 trapte afgelopen woensdag af met de thuiswedstrijd tegen Kinea MW1 uit De Knipe. De spannende wedstrijd waarin aan beide kanten veel treffers plaatsvonden, eindigde in een nipt verlies voor Leonidas. Er werd verloren met 16-19. Lees ook het wedstrijdverslag van Leonidas MW1.

Zaterdag was het de beurt aan de jeugd. Leonidas F1 speelde de uitwedstrijd tegen VDW-OLS F2. Een ruime overwinning van 1-19 zorgden ervoor dat de Leonidassers de punten mee naar huis konden nemen.

In Wolvega speelde Leonidas E2 tegen SIOS E1. Die wedstrijd werd met 5-1 verloren.

Leonidas E1 speelde in Holwerd tegen DTL E1. Met ruime cijfers werd er gewonnen van DTL. De wedstrijd eindigde in een 5-24 overwinning.

In Sporthal De Duker speelde Leonidas E3 tegen Forward E1. De Leonidassers verloren met 2-1 van Forward. Lees ook het wedstrijdverslag van Leonidas E3.

Het D1-team reisde af naar Ruinerwold voor de wedstrijd tegen KIOS D3. In de wedstrijd trokken de Leonidassers aan het kortste eind, en wonnen met 9-13.

In Noordwolde speelde het D2-team tegen ZKC '19 D1. De gasten waren een maatje te groot voor de groenwitten. Er werd verloren met 4-12.

Leonidas B1 speelde in Heerenveen tegen Kinea B2. De Leonidassers namen de punten mee naar huis, dankzij een 7-9 overwinning.

Wij wensen iedereen fijne feestdagen toe, en heel veel succes in 2014!