Samenvatting speelweek 50 van 2013

De op één na laatste week waarin wedstrijden worden gespeeld zit er voor de Leonidassers op. Zeven van de acht wedstrijden werden afgelopen week gewonnen.

Het F1-team van Leonidas speelde afgelopen vrijdagavond tegen Roreko F1. In Sporthal De Duker werd er zonder moeite gewonnen van de ploeg uit Meppel. Een uitslag van 10-1 bezorgde de Leonidassers twee punten.

Alle E-teams van Leonidas speelden zaterdagmiddag om 14:15 uur in Sporthal De Duker. Leonidas E1 speelde tegen Kinea E3, en won de wedstrijd met 12-4.

Het E2-team speelde tegen Roreko E1. De E's wisten met een uitslag van 8-2 twee punten binnen te slepen.

Leonidas E3 ontving Wordt Kwiek E3. De ploeg uit Jubbega had moeite met het treffen van de korf, en zo eindigde de wedstrijd in een 4-0 overwinning voor de groenwitten. Lees ook het wedstrijdverslag van Leonidas E3.

Aansluitend was het de beurt aan Leonidas D2. Zij speelden om 15:15 uur tegen Roreko D1. De Leonidassers kregen te weinig kansen, waar de ploeg uit Meppel van profiteerde. Een verlies van 2-10 moest worden geïncasseerd.

Leonidas D1 was te sterk voor KIA D1. In Sporthal De Duker werd er ruim met 13-4 gewonnen van de ploeg.

Het C1-team gaf weinig kansen weg aan Marknesse C1, en wist zelf de korf negen keer te treffen. De einduitslag werd bepaald op 9-1.

Als laatste waren de B's van Leonidas aan zet. Van KIOS B2 uit Ruinerwold werd er met 9-2 gewonnen.

In deze week worden de laatste wedstrijden van dit jaar door Leonidas gespeeld. Iedereen succes toegewenst!