Samenvatting speelweek 49 van 2013

Week 49 is een feit. Negen teams van Leonidas streden afgelopen week om de punten, waarvan vier teams twee punten in de wacht wisten te slepen.

Het midweekteam speelde in Sporthal De Duker afgelopen woensdagavond tegen De Hoeve MW1. In de eerste helft liep Leonidas een achterstand van 1-6 op. Ook in de tweede helft hadden de Leonidassers moeite met scoren. De wedstrijd werd verloren met 4-13. Lees ook het wedstrijdverslag van Leonidas MW1.

Afgelopen zaterdag waren de jeugdteams aan de beurt. Leonidas F1 speelde de uitwedstrijd tegen Vefo F1. Met ruime cijfers werd er gewonnen: 1-19.

Leonidas E1 wist in Surhuizum veel kansen te maken en af te ronden in de wedstrijd tegen DTS E1. Er werd gewonnen met 4-20.

In Giethoorn werd de wedstrijd van Leondias E2 tegen Samen Een E1 gespeeld. De Leonidassers gaven weinig kansen uit handen, en wonnen de wedstrijd met 1-12.

Het E3-team had minder geluk. In Wolvega verloor de ploeg met 13-4 van SCO E2, die net als in de thuiswedstrijd spelers uit het E1 team in had gezet.

Om 12:00 uur was het de beurt aan Leonidas C1. Zij speelden in Sporthal De Duker tegen SIOS C4. Met 8-0 werd er gewonnen van SIOS.

Leonidas D2 reisde af naar Hoogeveen, voor de wedstrijd tegen Thrianta D1. Het fysieke spel van Thrianta zorgden ervoor dat zij twee punten op hun naam konden bijschrijven. De wedstrijd werd verloren met 12-2.

In Balk speelde het B1-team tegen Harich B1. Helaas wisten de Leonidassers de korf te weinig te treffen, en verloren met 12-5.

In Dwingeloo kwam Leonidas D1 net tekort tegen Koru D1. De wedstrijd werd verloren met 7-5.

Iedereen succes toegewenst in speelweek 50!