Samenvatting speelweek 48 van 2013

Vorige week werden er acht wedstrijden door de Leonidassers gespeeld. Er werden vier wedstrijden gewonnen en één wedstrijd eindigde in een gelijkspel. De overige wedstrijden werden verloren.

Leonidas MW1 speelde in Joure tegen Joure MW1. De opgelopen achterstand in de eerste helft, werd goedgemaakt in de tweede helft. De wedstrijd eindigde in een 9-9 gelijkspel. Lees ook het wedstrijdverslag van Leonidas MW1.

Leonidas E3 speelde zaterdag om 09:30 uur in Sporthal De Duker tegen Harich E2. De wedstrijd werd overtuigend met 5-0 gewonnen. Lees ook het wedstrijdverslag van Leonidas E3.

Ook om 09:30 uur speelde het E1-team van Leonidas. Er werd gespeeld tegen DTL E1. Met ruime cijfers werd de tegenstander verslagen. De Leonidassers bepaalden de eindstand op 14-5.

Het F1-team van de coaches Evelien Rink en Willem Kreulen waren voor HHV F1 een maatje te groot. Een ruime overwinning van 14-1 was een feit. Lees ook het wedstrijdverslag van Leonidas F1.

Om 10:30 uur was het de beurt aan Leonidas D2. Het D2-team speelde tegen Vefo D1, maar kwam helaas net tekort. Er werd verloren met 4-6.

Leonidas D1 speelde om 11:30 uur tegen HHV D1 uit Hollandscheveld. In de spannende wedstrijd waarin beide teams aan elkaar gewaagd waren, wisten de gasten toch twee punten te verdienen. In de laatste minuut wist de ploeg uit Hollandscheveld 3-4 op het scorebord te zetten.

Het B1-team van Leonidas ontving Udiros B1 uit Nieuwehorne. Om 15:30 uur startte de wedstrijd in Sporthal De Duker. De Leonidassers kwamen slecht tot scoren. De wedstrijd eindigde in een 2-11 verlies.

De laatste wedstrijd van deze week werd bevochten in Emmen, waar Leonidas C1 speelde tegen EKC 2000 C2. De dames van Leonidas wonnen de wedstrijd met 8-11.

Iedereen succes toegewenst in de nieuwe week!