Samenvatting speelweek 47 van 2013

Voor de spelers van Leonidas stonden er afgelopen week zes wedstrijden op het programma. Er werden drie gewonnen, twee verloren en een wedstrijd eindigde in een gelijkspel.

Het midweekteam speelde afgelopen woensdag in Sporthal De Duker tegen het midweekteam van Heerenveen. De wedstrijd eindigde in een nipte 7-6 overwinning. Lees ook het wedstrijdverslag van Leonidas MW1.

In Wolvega werd afgelopen zaterdag de wedstrijd tussen SIOS E3 en Leonidas E3 gespeeld. Een achterstand van 3-0 werd weggewerkt, en de wedstrijd werd met 3-5 gewonnen.

Lees ook het wedstrijdverslag van Leonidas E3.

Leonidas D2 reisde af naar Ruinerwold voor de wedstrijd tegen KIOS. De wedstrijd eindigde in een 5-5 gelijkspel.

Het D1-team speelde om 12:00 uur in Wolvega tegen SIOS D1. De Wolvegaasters waren een maatje te groot voor de Noordwoldigers. Er werd verloren met 8-2.

Na de D1 was het de beurt aan de C1. Het C1-team mocht aantreden tegen SIOS C4. De Leonidassers hielden twee punten over aan de wedstrijd. De wedstrijd werd met 3-4 gewonnen.

Leonidas B1 speelde in Leeuwarden tegen Wêz Warber/Wêz Fluch B1. De wedstrijd eindigde in een 10-5 verlies.