Samenvatting speelweek 46 van 2013

Inmiddels zijn bijna alle teams weer begonnen aan de zaalcompetitie, en week 46 zit er alweer op.

In het Friese Franeker speelden de midwekers tegen het midweekteam van Spannum. In de eerste helft lieten de Leonidassers teveel kansen onbenut. In de tweede helft wisten de Noordwoldigers een inhaalslag te maken, die helaas niet genooeg was. Er werd verloren met 10-6. Lees ook het wedstrijdverslag van Leonidas MW1.

Afgelopen zaterdag was het de beurt aan de jeugdteams van Leonidas. In Steenwijk mocht de jeugd van Leonidas E2 het opnemen tegen Noveas E2. De Leonidassers verloren helaas met 5-2.

Het E1-team speelde om 10:00 uur in Wolvega, tegen SCO E1. De ploegen waren aan elkaar gewaagd, en zo eindigde de wedstrijd in een 7-7 gelijkspel.

In Meppel werd om 10:00 uur de wedstrijd tussen Meko '74 D2 en Leonidas D2 gespeeld. Met een ruime overwinning van 1-9 wisten de Leonidassers twee punten te verdienen.

Leonidas C1 mocht het, net zoals Leonidas E2, opnemen tegen Noveas in Steenwijk. Het C1-team wist de Steenwijkers te verslaan met 6-9.

De jeugd van Leonidas D1 reisde af naar Oosterwolde voor de wedstrijd tegen DIO D1. De Oosterwoldigers waren net een maatje te groot voor de Noordwoldigers. De wedstrijd eindigde in een 6-4 verlies.

In Nijeveen speelde Leonidas B1 tegen DOS '46 B3. De Leonidassers kwamen in de wedstrijd slechts twee keer tot scoren, en verloren de wedstrijd met 4-2.

Het E3-team sloot de week af met de thuiswedstrijd tegen SCO E2. In de eerste helft bleken de ploegen goed aan elkaar gewaagd. Echter wisten de gasten in de tweede helft de kansen iets beter te benutten. De wedstrijd eindigde in een 5-7 verlies.

Wij wensen iedereen succes in deze week!