Samenvatting speelweek 45 van 2013

Afgelopen zaterdag startten de Leonidassers aan de zaalcompetitie. Zes teams streden in Sporthal De Duker voor de punten. Op een gelijkspel na, werden alle wedstrijden gewonnen.

Leonidas E1 beet de spits af met de wedstrijd tegen CSL E2 om 11:00 uur. De gasten kregen weinig kansen van de Leonidassers. Met een ruime uitslag van 13-2 werd de wedstrijd gewonnen.

Het E2-team speelde ook om 11:00 uur. Er werd gespeeld tegen SDO E2 uit Schoonoord. In de wedstrijd wist SDO slechts eenmaal te scoren. De Leonidassers wisten de korf goed te vinden, en bepaalden daarmee de einduitslag op 7-1.

In de kleine zaal werd de wedstrijd Leonidas E3 tegen Udiros E1 gespeeld. De ploegen waren aan elkaar gewaagd, maar toch stonden de Leonidassers in de pauze voor. Tot aan de laatste minuut wist Leonidas de voorsprong van 5-4 te behouden, maar moest helaas toch nog een tegentreffer incasseren. De wedstrijd eindigde in een 5-5 gelijkspel.

Om 12:00 uur mocht het D2-team aantreden tegen Meko '74 D2. Met een overwinning van 10-3 werden de eerste twee punten binnengesleept.

Na Leonidas D2 was Leonidas D1 aan de beurt. Zij speelden om 13:00 uur tegen SCO D1 uit Oldeholtpade. Ook het D1-team had de wedstrijd snel onder controle. De wedstrijd werd met 12-5 gewonnen.

Leonidas C1 sloot het weekeinde af met de wedstrijd tegen Moedig Voorwaarts C1. Een overwinning van 5-3 leverde de Leonidassers twee punten op.