Samenvatting speelweek 39 van 2013

Afgelopen week werden er acht wedstrijden gespeeld door Leonidas. Er werden vijf wedstrijden gewonnen en drie verloren.

Het midweekteam speelde afgelopen woensdagavond in Wapserveen tegen Moedig Voorwaarts. De Leonidassers verloren nipt met 11-9. Lees ook het wedstrijdverslag van Leonidas MW1.

Voor het D1-team van coach Jentje de Vries stond afgelopen vrijdagavond de thuiswedstrijd tegen Noveas D1 op het programma. Met een knappe eindstand van 11-2 werden er twee punten binnen gesleept.

Onder zonnige weersomstandigheden werden afgelopen zaterdag de resterende wedstrijden gespeeld op het korfbalveld van Leonidas in Noordwolde.

Leonidas E2 speelde tegen Sparta E2 om 10:00 uur. Een spannende wedstrijd eindigde nipt in een 4-5 verlies.

Leonidas F1 ontving om 11:00 uur Donkerbroek F1. De ploeg uit Donkerbroek kreeg weinig kansen, en eigen kansen werden door de Leonidassers goed benut. Er werd gewonnen met 8-0.

Lees ook het wedstrijdverslag van Leonidas F1.

Het E3-team speelde tegen Samen Een E1 uit Giethoorn. Met een einduitslag van 7-2 sleepten de Leonidassers twee punten binnen.

Lees ook het wedstrijdverslag van Leonidas E3.

Leonidas C1 speelde tegen VIOS C1. Er werd vrij gemakkelijk gewonnen met 4-1.

Het D2-team speelde een goede wedstrijd tegen De Granaet D3. Helaas werd de wedstrijd nipt verloren met 4-5.

Het B1-team sloot de week af met een ruime zege van 25-1. Er werd gespeeld tegen Boelenslaan B1.

Lees ook het wedstrijdverslag van Leonidas B1.

{youtube}bn2p7NazdHk{/youtube}